reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečený květák s fazolkami a rajčaty

Recept na květákové růžičky zapečené se zeleninou a vejci.


  • 4,3

    4,2 7
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Květák rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Scedíme jej.

Do vymaštěného pekáčku narovnáme růžice květáku a okořeníme mořskými bylinami se solí, nahoru poklademe nakrájená na kolečka rajčat. Zlehka osolíme a popepříme. Pak posypeme pokrájenými předvařenými zelenými fazolkami, které jsme uvařili ve slané vodě. Vše zalijeme ušlehanými vejci v mléce.

Květák s fazolkami a rajčaty pečeme na 180 °C dozlatova asi 20 minut.

Zapečený květák s fazolkami a rajčaty podáváme ihned. Vhodnou přílohou jsou brambory a okurkový salát.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapečený květák s fazolkami a rajčaty

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.