reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečený králík

Recept na netradičně upravené králičí maso. Zapečené s kysaným zelím a brambory.


  • 2,9

    981×

    2,9 981
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Králíka naporcujeme na 4 díly. Cibuli očistíme a nakrájíme na kostičky. Brambory oloupeme a nakrájíme je na plátky

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme osolené a opepřené porce králíka a krátce podusíme. Maso vyjmeme. Do výpeku dáme vrstvu kysaného zelí a plátky brambor. Vše osolíme, okmínujeme a na zelí položíme maso, které hustě posypeme nakrájeným česnekem. Vše zakryjeme plátky slaniny.

Králíka vložíme do předehřáté trouby a zapékáme, až je maso i brambory měkké.

Zapečeného králíka ihned podáváme. Králíka můžeme doplnit čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapečený králík

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.