reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Menší porce kapra jemně osušíme utěrkou. Poté je prosolíme a potřeme utřeným česnekem.

Na másle kousky kapra osmažíme, ale ne příliš - tak, aby se maso neoddělovalo od kostí.
Každý osmažený kus kapra položíme na dva až tři plátky gothajského salámu a okořeníme zázvorem. Silnější aroma zázvoru docílíme nastrouháním čerstvého. Do salámových rozprostřených plátků rybu zabalíme.

Jednotlivé porce kapra převineme nití (jako španělské ptáčky), narovnáme je do tukem vymaštěného pekáčku a zapečeme.

Zapečeného kapra podáváme s opečenými vařenými brambory nebo hranolky.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Zapečený kapr

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3

Přidat příspěvek k receptu Zapečený kapr

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.