reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Menší porce kapra jemně osušíme utěrkou. Poté je prosolíme a potřeme utřeným česnekem.

Na másle kousky kapra osmažíme, ale ne příliš - tak, aby se maso neoddělovalo od kostí.
Každý osmažený kus kapra položíme na dva až tři plátky gothajského salámu a okořeníme zázvorem. Silnější aroma zázvoru docílíme nastrouháním čerstvého. Do salámových rozprostřených plátků rybu zabalíme.

Jednotlivé porce kapra převineme nití (jako španělské ptáčky), narovnáme je do tukem vymaštěného pekáčku a zapečeme.

Zapečeného kapra podáváme s opečenými vařenými brambory nebo hranolky.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Podobné recepty

Komentáře k receptu Zapečený kapr

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3

Přidat příspěvek k receptu Zapečený kapr