reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečený broskvový dezert

Bílý chléb, broskve a smetana zapečené pod bílkovou peřinou.


  • 4,1

    10×

    4,1 10
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Broskve necháme dobře okapat a šťávu zachytíme. Smícháme smetanu, broskvovou šťávu, mandlový likér a vanilkový cukr. Bílky vyšleháme s cukrem do tuha.

Do zapékací mísy rozložíme "šupinkově" chléb a na něj naskládáme broskve. Na broskve nalijeme smetanovou směs, pokryjeme bílkovým sněhem a posypeme mandlovými lupínky a cukrem.

V předehřáté troubě pečeme broskvový dezert asi 15 minut na 175 °C.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapečený broskvový dezert

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.