Zapečené rybí filé v těstíčku

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 9670x
Rybí filé zapečené s těstíčkem a sýrem - lahůdka z minima. Snadný recept a velmi chutný rybí pokrm.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Naporcované filé osolíme a obalíme v hladké mouce, kterou lze ochutit kořením na ryby, filé zprudka opečeme na pánvi na oleji.

Porce filé potom naskládáme do přiměřeně velkého pekáčku, výpek z pánve slijeme na filé a pokapeme citronovou šťávou.

Filé dáme do předehřáté trouby a připravíme těstíčko z mléka, vejce a hladké mouky, které rozšleháme, aby v těstíčku nebyly cucky. Těstíčkem zalijeme filé. Když vrch zezlátne, posypeme strouhaným sýrem, ale nemusí být.

Zapečené rybí filé v těstíčku podáváme s chlebem, dobře chutná také s vařeným a pečeným bramborem.

autor receptu:

Zapečené rybí filé v těstíčku

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 3999 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
17 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Zapečené rybí filé v těstíčku

Recept se nachází v 34 kuchařkách
KDI
VARENIE 8360 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečené rybí filé v těstíčku

Celkový počet komentářů: 3
  • Podivný recept 19.05.2017 14:24:24

    Smažení v mouce je podivné, mouka zůstává v pánvi ve formě jíšky a ta se připaluje. O výpeku nemůže být řeč. " Těstíčková směs " je velice řídká, na rybě nedrží a ihned steče. To už je lepší klasický trojobal.

  • Dost zvláštní recept pelican 19.05.2017 13:47:17

    Smažení v mouce je podivné, mouka zůstává v pánvi ve formě jíšky a ta se připaluje. O výpeku nemůže být řeč. " Těstíčková směs " je velice řídká, na rybě nedrží a ihned steče. To už je lepší klasický trojobal.

  • těstíčko 01.03.2015 12:27:29

    Priste bych udelala z polovicni davky testicko, protoze se doba pripravy protahla a testicka bylo opravdu hodne.

Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Zapečené rybí filé v těstíčku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept