Zapékané filé se spoustou smetany a vůní čaje.
sůl | |
2 ks | vejce |
80 g | máslo |
500 g | filé |
200 g | žampiony |
pepř | |
0.3 l | zakysaná smetana |
strouhaný sýr | |
0.5 lžičky | zelený čaj |
Rybí filé osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na másle podusíme žampiony, které z pánve vyjmeme a vložíme filé, které osmažíme. Do vymaštěné zapékací mísy vložíme opečené filé, na každou porci dáme plátky vajec a žampiony a posypeme rozemnutými lístky zeleného čaje. Zalijeme přisolenou smetanou, v níž je rozkvedlaná trocha mouky. Můžeme použít také jen zakysanou smetanu rozředěnou trochou mléka.
Mísu vložíme do horké trouby a zapečeme dozlatova.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena