reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečené rybí filé s celerem

Rybí pochoutka zapečená s celerem.


  • 3,1

    56×

    3 56
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a naskládáme do zapékací misky.

Troubu předehřejeme na 200°C.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

Na filé rozložíme kolečka cibule, plátky česneku a vše zakryjeme strouhaným celerem. Přelijeme rajským protlakem, bílým vínem a olejem.

V předehřáté troubě rybu upečeme do zlatova a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapečené rybí filé s celerem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.