reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečené pikantní plecko v alobalu

Plátky z plecka s pikantní klobáskou, cibulí a paprikou, které zapékáme v alobalu. Rychlý a dobrý recept.


  • 4,5

    4,5 8
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Recept na linecké těsto krok za krokem

15. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 685 hodnocení

10+1 otázek: Tuky jsou pro tělo nepostradatelné, kterým se však raději vyhýbat?

14. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Recept na vánoční perníčky krok za krokem

14. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Postup přípravy

Cibuli si nakrájíme na kolečka. Pikantní paprikovou klobásu také. Čím pikantnější, taková pak bude i pikantnější chuť masa. Čerstvou papriku nakrájíme na proužky. Plátky plecka jemně naklepeme, osolíme, opepříme a zasypeme oblíbenou směsí koření. Já použila směs koření na vepřové maso. Z jedné strany plátky plecka pomažeme hořčicí.

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a osmažíme na něm plátky plecka z obou stran, stačí krátce. Nejprve tou bez hořčice. Plátky masa odložíme.

Natrháme si alobal na čtverce, do kterých budeme maso se směsí balit. Na každý čtverec dáme trochu oleje z pánve, rozdělíme na ně nakrájenou cibuli, pak plátky masa, na ně kolečka ostré klobásy a proužky papriky. Nakonec přidáme nakrájenou mladou cibulku s natí. Alobal uzavřeme do obálek a dáme do předehřáté trouby na 200 °C péci tak na 30 - 45 minut. Spolu s masem si můžeme v troubě připravit i pečené brambory jako přílohu, jak jsme zvyklí.

Zapečené pikantní plecko v alobalu na talíři dozdobíme čerstvou zeleninou, popř. doplníme tatarkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapečené pikantní plecko v alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.