Zapečené mleté maso

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 23670x
Chutná ale hlavně rychlá večeře či oběd pro 4 osoby do stokoruny.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

V hlubší pánvi podusíme mleté maso. Přidáme lečo a dodusíme. Stáhneme plamen a zalijeme vejci.

Do pekáčku naskládáme na kolečka nakrájené a oloupané brambory. Zalijeme je masovou směsí a vložíme do předehřáté trouby na 180 °C. Mleté maso pečeme asi 10 - 15 minut. Pak zapečené mleté maso posypeme strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.

Zapečené mleté maso rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

autor receptu:

Zapečené mleté maso

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečené mleté maso

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Zapečené mleté maso
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept