reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečené krůtí maso s těstovinami

Zapečené krůtí maso s těstovinami, zeleninou a houbami. Recept je mým experimentem, dobře chutná, tak proč se o něj nepodělit.


  • 5,0

    5 3
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krůtí skelet dáme péct do trouby, pečeme tak, aby maso bylo měkké, ne však vysušené. Z upečeného krůtího skeletu obereme maso a nakrájíme ho na malé kousky.

Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. Uvařené těstoviny scedíme.

Zeleninu i houby očistíme a vše nakrájíme nadrobno (jarní cibulku, pórek, zelenou papriku i houby). Špenát opláchneme a překrájíme.

K obranému masu vmícháme těstoviny a nakrájenou zeleninu. Vsypeme do pekáčku, zalijeme rozšlehanými vejci (osolíme, opepříme) a poklademe plátky sýra.

Pekáček s krůtím masem a zeleninou vložíme do vyhřáté trouby a pečeme do zezlátnutí.

Zapečené krůtí maso s těstovinami rozdělíme na porce a podáváme jako hlavní chod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapečené krůtí maso s těstovinami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.