reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečené kotlety v leču

Rychlý a jednoduchý recept, který připravujeme v římském hrnci.


  • 2,9

    208×

    2,8 208
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Postup přípravy

Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, opepříme a narovnáme do římského hrnce.



Lečem přelijeme plátky masa. Do smetany přidáme vejce, směs rozšleháme a zalijeme jí plátky masa s lečem.



Parmezán nastrouháme a posypeme jím smetanu. Hrnec přiklopíme víkem a vložíme jej do studené trouby. Teplotu postupně zvyšujeme až ke 200 °C.

Pečeme přibližně 60 - 70 minut nebo dokud není maso měkké.




Podáváme s brambory jakékoliv úpravě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapečené kotlety v leču

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.