reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Noky vložíme do vroucí osolené vody a až začnou vyplouvat na povrch, slijeme je přes cedník. Gnocchi vložíme je do zapékací misky.

Mezitím si na pánvi orestujeme dozlatova větší cibuli nakrájenou nadrobno. Lze nakrájet i slaninu, nebo šunku, mleté maso podle chuti. Přidáme rozdrcené stroužky česneku. Směs zalijeme drcenými rajčaty, přidáme bazalku, oregano, sůl, pepř, lžíci červeného vína. Omáčku necháme asi 3 minut provařit.

Noky zalijeme směsí z pánve, promícháme a navrch pokládáme na plátky nakrájenou mozzarellu. Nakonec zasypeme trochou strouhaného parmazánu. V předehřáté troubě na 160 °C zapékáme gnocchi přibližně 30 minut.

Zapečené gnocchi ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zapečené gnocchi

    Celkový počet komentářů: 1

    • Tho0or
      Tho0or

      Výborné jídlo, díky za skvělí recept

      28.04.2012 13:20:05

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Zapečené gnocchi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.