reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 817 hodnocení

Videorecept: Chutná zelňačka s klobásou

24. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Recept na kmínový chléb z domácí pekárny krok za krokem

23. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 536 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Postup přípravy

Těstovinové flíčky uvaříme ve vroucí osolené vodě do poloměkka. Uvařené je propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

Slaninu nebo uzené maso nakrájíme na kostičky a necháme na másle rozškvařit. Troubu předehřejeme na 190 °C.

Tvaroh nastrouháme. Flíčky smícháme se slaninou a lehce osolíme, opepříme a ochutíme muškátovým květem. Pekáč vymažeme. Rozložíme do něj část flíčků a posypeme částí tvarohu. Vrstvy střídáme, dokud nevyčerpáme všechny suroviny. Ve smetaně rozmícháme vejce a zalijeme flíčky s tvarohem.

Flíčky s tvarohem vložíme do trouby a zapékáme 20 - 25 minut.

Zapečené flíčky s tvarohem ihned podáváme. Podle chuti můžeme okořenit i jiným kořením.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zapečené flíčky s tvarohem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.