Filé obalené v mouce a opečené, posypané strouhaným sýrem a zapečené.
sůl | |
1 ks | cibule |
4 porce | filé |
1 lžička | podravka |
100 g | anglická slanina |
citronová šťáva | |
150 g | tvrdý sýr |
1 lžička | rybí koření |
1 lžička | pálivá mletá paprika |
na ozdobu | |
---|---|
citron | |
čerstvá zelenina | |
podle potřeby | |
hladká mouka | |
olej na opečení |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena