reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zapečená treska s bylinkami

Recept na přípravu aljašské tresky zapékané v jogurtu s bylinkami.


  • 4,6

    23×

    4,6 23
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Tresku omyjeme, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a necháme povolit. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Česnek sloupneme a prolisujeme. Očištěnou rukolu a petrželku jemně usekáme.

V míse promícháme jogurt s cibulí, česnekem, rukolou a petrželkou. Osolíme, opepříme a do směsi vložíme osušenou rybu. Vše necháme v chladu asi 15 minut rozležet.

Do zapékací mísy rozložíme rybu i s ochuceným jogurtem. Poklademe plátky másla, zakryjeme alobalem a vložíme do trouby předtopené na 220 °C na 15 - 20 minut. Potom alobal odstraníme a rybu dopečeme. Podle oblíbenosti pokrm posypeme strouhaným eidamem nebo nivou a ještě krátce zapečeme.

Tresku zapékanou v jogurtu s bylinkami podáváme s vařeným bramborem a jarní zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zapečená treska s bylinkami

    Celkový počet komentářů: 1

    • jaroslavpomp
      jaroslavpomp

      zapekana treska

      cervena cibule,rukola,petrzel,bily jogurt,cesnek,sul,pepr,citr stava,maslo,strouhany syr

      20.03.2014 14:44:17

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Zapečená treska s bylinkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.