Zapečená mozzarella s hlívou ústřičnou

45 min | předkrm | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 524x
Jednoduchý recept z hub, brambor, vajec a mozzarelly.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Hlívu ústřičnou nakrájíme na tenké proužky asi 5 cm dlouhé a asi 10 minut restujeme na tuku. Potom ji smícháme s pepřem, solí a na menší kousky nakrájenými brambory.

Hlívu přendáme do zapékací misky vyložené anglickou slaninou a pečeme 20 minut při 200 °C přikryté. Pak odkryjeme, posypeme sekanou mozzarellou a zalijeme rozmíchanými vejci s pivem. Pozvolna pečeme při 180 °C ještě 20 minut.

Zapečenou mozzarellu s hlívou ústřičnou podáváme vlažnou s kyselou okurkou nebo tatarskou omáčkou a tmavým chlebem.

DROBEK autor receptu:

Zapečená mozzarella s hlívou ústřičnou

Počet přidaných receptů: 77

Ingredience

na porcí
Vaše cena 5879 běžně 11306 Kč sleva 48 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Zapečená mozzarella s hlívou ústřičnou

Recept se nachází v 10 kuchařkách
Moje oblíbené pochoutky a speciality
zjirousek
Houby 280 receptů
zjirousek
Pivní kuchařka 400 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Zapečená mozzarella s hlívou ústřičnou

Přidat příspěvek k receptu Zapečená mozzarella s hlívou ústřičnou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept