reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Žampiony na sicilský způsob

Celkový počet komentářů: 7
  • zdenakapkova
    zdenakapkova

    Dávat kečup do žampionů po sicilsku je zvěrstvo. Oloupaná rajčata bez zrníček, případně passata nebo protlak. Jinak skvělé.

    17.05.2014 22:20:42

    • Václav
      Václav

      Re: Kečup ?

      Při použití kečupu, který byl vyroben z rajčat, jsem nezjistil žádný rozdíl. Jinak díky za kritickou poznámku. Recepty na přípravu jídel je nutné brát jen jako inspiraci k vlastní tvorbě. Každému chutná něco jiného.

      18.05.2014 08:24:52

  • baumruk
    baumruk

    Uvařil jsem, bez mouky a na místo kečupu jsem použil čerstvá, oloupaná rajčata a přidal kapary. Jelikož vaření je umění podporované inspirací, je tedy nutné vždy z receptu vzít jen to podstatné a zbytek dle můzy.
    Vařil jsem pro normální lidi, tedy bylo nutné doplnit nějaké maso. Zvolil jsem kuřecí na medu a musím říci, že konečné souznění chtí bylo super. K tomu lahvinka červeného z chile a absolutní spokojenost všech.
    Tedy Václave, děkuji za recept. Bylo to super!

    06.03.2014 14:27:52

  • Jacob
    Jacob

    Komentář k receptu Žampiony na sicilský způsob

    Takovej hegeš jenom v tom textu, není Vám to blbý sem přidat tohle??

    10.10.2013 12:09:11

  • vladim
    vladim

    Komentář k receptu Žampiony na sicilský způsob

    bez mouky-super

    16.05.2013 12:47:02

  • jtnb
    jtnb

    mouka, kečup, blaf

    27.05.2012 12:59:00

Nalezeno receptů: 7

Přidat příspěvek k receptu Žampiony na sicilský způsob

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.