Žampionový pudink, připravovaný v páře, podáváme se žampionovo-smetanovou omáčkou. Recept vhodný pro milovníky hub a vegetariány.
4 ks | velká cibule |
1 lžička | třtinový cukr |
5 ks | steakový žampion |
těsto | |
---|---|
150 ml | olej |
150 ml | voda |
300 g | hladká mouka |
1 lžička | kypřicí prášek |
podle potřeby | |
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý pepř | |
citronová šťáva | |
omáčka | |
2 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
200 ml | smetana |
4 lžíce | bílé suché víno |
6 ks | žampiony |
na ozdobu | |
sekané bylinky |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena