reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do mísy dáme mleté maso a připravíme si všechny ostatní suroviny. Rohlík namočíme v mléce a vymačkáme, petrželku nasekáme, žampiony necháme okapat a cibuli nakrájíme na drobné kostičky.

Do mleté masa přidáme vymačkaný rohlík, vejce, teplou vodu, hořčici a petrželku. Směs pořádně promícháme, osolíme a opepříme. Na oleji necháme osmahnout cibulku, přidáme překrájené žampiony a orestujeme. Smícháme s mletou ochucenou směsí a dáme vychladit do lednice.

Z mleté žampionové směsi tvoříme karbanátky nebo placičky a obalujeme ve strouhance.

Žampionové karbanátky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Chutnají výborně s bramborovou kaší.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Žampionové karbanátky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.