Jemná žampionová polévka se šlehačkou, zdobená opečenými žampiony a pažitkou.
2 lžíce | tuk |
1 ks | cibule |
0.5 ks | citron |
500 g | žampiony |
1.5 lžíce | polohrubá mouka |
0.5 kelímku | smetana ke šlehání |
750 ml | houbový vývar (z kostky) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý bílý pepř | |
na ozdobu | |
0.5 svazečku | pažitka |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena