reklama
hledat uživatel
       

Žampionová mrkev

K vařenému hovězímu z polévky a k vařeným bramborám se hodí tato příloha z mrkve a žampionů.


  • 5,0

    5 5
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oškrábanou mrkev nakrájíme na tenká kolečka.

Rozehřejeme máslo, mrkev krátce orestujeme, osolíme, opepříme a mírně zalijeme vodou. Mrkev krátce podusíme. Přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony, tekutinu vydusíme, přidáme kousek másla, zaprášíme moukou a osmahneme. Žampionovou mrkev mírně podlijeme a jenom krátce provaříme. Dochutíme podravkou a zelenou petrželkou.

Žampionová mrkev chutná dobře s vařeným hovězím nebo s párkem a bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Žampionová mrkev

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.