Zámotky z marinované vepřové panenky plněné slaninou a jarní cibulkou podáváme s restovaným chřestem.
2 stroužky | česnek |
2 lžíce | máslo |
1 větvička | rozmarýn |
1 svazek | naťová cibulka |
800 g | vepřová panenka |
100 g | anglická slanina (plátky) |
1 balíček | bílý chřest |
podle potřeby | |
---|---|
4-5 lžic | olej |
podle chuti | |
sůl | |
chilli koření | |
pepř bílý mletý |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena