reklama
hledat uživatel
       

Zámečníci

Až z Portugalska nám poslali tento recept na plněné švestky mandlemi v těstíčku a přelité malinovou šťávou. Kdo by odolal?


  • 2,9

    958×

    2,9 958
  • 1 h 30 min

Ingredience

těstíčko



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 542 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na domácí rajčatové pyré krok za krokem

13. 9. 2019

Postup přípravy

Švestky namočíme na 10 hodin do vody, pak je uvaříme doměkka. Z vychladlých švestek odstraníme pecky, do každé švestky vložíme spařenou oloupanou mandli.

Připravíme si pařížské těstíčko. Smícháme vejce, mouku, mléko a lžíci oleje. V pařížském těstíčku obalíme švestky a smažíme je ihned v rozehřátém oleji.

Usmažené zámečníky ihned podáváme s malinovou šťávou, nebo je obalíme v cukru a strouhané čokoládě.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zámečníci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.