reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Základní hamburger

Příprava základního hamburgeru podle snadného a rychlého receptu.


  • 3,7

    3,6 3
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Hovězí maso a hřbetní sádlo umeleme na středním nástavci. Hovězí mleté maso by mělo obsahovat okolo 20 % tuku. Umleté maso smícháme s rozetřeným česnekem, dijonskou hořčicí a směs dochutíme solí a pepřem.

Z masové směsi vytvarujeme pomocí kulatého vykrajovače 4 hamburgery o hmotnosti 180 g a 20 hamburgerů o hmotnosti 50 g. Takto připravené hamburgery můžeme grilovat na plochém grilu nebo na pánvi.

Základní hamburger podáváme v hamburgerové housce doplněný podle chuti zeleninou, hořčicemi a různými omáčkami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Základní hamburger

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.