reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Základní hamburger

Příprava základního hamburgeru podle snadného a rychlého receptu.


  • 3,7

    3,6 3
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 652 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 727 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Postup přípravy

Hovězí maso a hřbetní sádlo umeleme na středním nástavci. Hovězí mleté maso by mělo obsahovat okolo 20 % tuku. Umleté maso smícháme s rozetřeným česnekem, dijonskou hořčicí a směs dochutíme solí a pepřem.

Z masové směsi vytvarujeme pomocí kulatého vykrajovače 4 hamburgery o hmotnosti 180 g a 20 hamburgerů o hmotnosti 50 g. Takto připravené hamburgery můžeme grilovat na plochém grilu nebo na pánvi.

Základní hamburger podáváme v hamburgerové housce doplněný podle chuti zeleninou, hořčicemi a různými omáčkami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Základní hamburger

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.