reklama
hledat uživatel
       

Zajíc a bažant

Pečený zajíc a bažant v jednom pekáči. Nové koření, bobkový list a sójová omáčka nesmí chybět.


  • 3,2

    69×

    3,1 69
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 774 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 004 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo

8. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 602 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 776 hodnocení

Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol

7. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 673 hodnocení

Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem

6. 7. 2020

Postup přípravy

Po běžné úpravě zvěřiny vložíme do dutin břišních bobkové listy a nové koření v poměru jedna ku jedné.

Smícháme sójovou omáčku, koření na americké brambory a olivový olej. Oba kusy vydatně přelijeme směsí.

Brambory pod vodou očistíme, podélně nakrájíme na čtvrtky, upečeme na způsob bramborů amerických, mastíme zbytkem kořenící směsi, kterou jsme použili na maso.

Pečeme dle klasických kriterií. Podáváme s brambory. Můžeme servírovat také studené a uležené do druhého dne.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zajíc a bažant

    Celkový počet komentářů: 1

    • Karel
      Karel

      Bobkový list

      Našel jsem dobrý obchod na http://www.prodejbylin.cz/bobk ovy_list_list_rezany/index.htm l

      23.08.2010 16:51:26


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Zajíc a bažant

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.