reklama
hledat uživatel
       

Zajíc a bažant

Pečený zajíc a bažant v jednom pekáči. Nové koření, bobkový list a sójová omáčka nesmí chybět.


  • 3,1

    68×

    3,1 68
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Po běžné úpravě zvěřiny vložíme do dutin břišních bobkové listy a nové koření v poměru jedna ku jedné.

Smícháme sójovou omáčku, koření na americké brambory a olivový olej. Oba kusy vydatně přelijeme směsí.

Brambory pod vodou očistíme, podélně nakrájíme na čtvrtky, upečeme na způsob bramborů amerických, mastíme zbytkem kořenící směsi, kterou jsme použili na maso.

Pečeme dle klasických kriterií. Podáváme s brambory. Můžeme servírovat také studené a uležené do druhého dne.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zajíc a bažant

    Celkový počet komentářů: 1
    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Zajíc a bažant

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.