reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

Postup přípravy

Po běžné úpravě zvěřiny vložíme do dutin břišních bobkové listy a nové koření v poměru jedna ku jedné.

Smícháme sójovou omáčku, koření na americké brambory a olivový olej. Oba kusy vydatně přelijeme směsí.

Brambory pod vodou očistíme, podélně nakrájíme na čtvrtky, upečeme na způsob bramborů amerických, mastíme zbytkem kořenící směsi, kterou jsme použili na maso.

Pečeme dle klasických kriterií. Podáváme s brambory. Můžeme servírovat také studené a uležené do druhého dne.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Zajíc a bažant

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Zajíc a bažant