Zaječí hřbet je malá pečínka, která se velice hodí k slavnostnímu obědu. Chutnat bude jistě všem milovníkům zvěřiny.
0.5 lžičky | sůl |
1 ks | cibule |
1 špetka | tymián |
0.2 l | červené víno |
2 lžíce | zakysaná smetana |
3 ks | malé jablko |
1 špetka | mletý černý pepř |
1 lžíce | rybízové želé |
1 lžička | ostrá hořčice |
1 ks | špikovaný zaječí hřbet |
1 konzerva | kompotované mandarinky |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
citronová šťáva | |
4 lžíce | pomerančová šťáva |
autor Fendryska
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena