sůl | |
100 g | máslo |
2 ks | cibule |
1.5 dl | smetana |
bobkový list | |
2 lžíce | hladká mouka |
zelená petrželka | |
800 g | vykostěné králičí maso |
Porce vykoštěného masa prosolíme. Nakrájíme nadrobno cibulku a zpěníme ji na oleji. Přidáme maso, bobkový list a pokrájenou zelenou petrželku. Mírně podlijeme vývarem nebo vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Hladkou mouku rozkvedláme ve smetaně a přes husté síto smetanu přilijeme k masu.
Všechno dobře promícháme a necháme povařit. Pokud je omáčka moc hustá, tak ji zředímě vývarem nebo vodou.
Hotové maso podáváme s knedlíkem, ryží nebo těstovinami.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena