reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zabijačkový guláš ze Středních Čech

Recept na delikátní zabijačkový guláš.


  • 4,5

    17×

    4,5 17
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zabijačkový guláš je nejlepší o zabijačce z čerstvého masa, ale je i dobrý z kupovaného masa. Množství surovin je spíš orientační, o zabijačce také nevážíme.

Do pekáče postupně dáváme na malé kostky nakrájené vepřové maso (plecko, bůček), játra, spařené a očištěné ledvinky a srdce. Osolíme, opepříme, posypeme na jemno nakrájenou cibulí, trochu podlijeme a za občasného promíchávání pečeme doměkka. Odblaněný mozeček jemně nasekáme, promícháme s vejci, dobře rozmícháme s gulášem a dopečeme. Někde používají do tohoto guláše i mletou papriku.

Zabijačkový guláš ze Středních Čech podáváme s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Zabijačkový guláš ze Středních Čech

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.