Na zabíjačkách se podává k obědu pečené maso, dělá se z kostí, kde je ještě hodně masa, z odkrojků, ale i z větších kusů jednotlivých mas. Recept je i s bramborovou přílohou.
600 g | vepřové plecko |
600 g | vepřová krkovička |
1500 g | vepřová kost |
1000 g | odkrojky z tučnějšího masa |
podle chuti | |
---|---|
česnek | |
sůl | |
celý kmín | |
příloha | |
2000 g | brambory |
1 ks | cibule |
okurky nakládané | |
beraní rohy | |
podle potřeby | |
voda |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena