reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Zabíjačkové laty ze Slovácka

Jeden z chutných receptů ze zabíjačky.


  • 4,6

    36×

    4,5 36
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z vajec, trochy mléka, mouky a solí vymícháme řidší těstíčko.

Na pánvi rozpálíme trochu oleje a upečeme čtyři tenké omelety. Omelety naplníme jaternicovým prejtem, půlkou natvrdo uvařeného vejce a plátkem sterilizované okurky. Okraje přehneme a v polovině sbalíme.

Omelety dobře obalíme v hladké mouce, v osolených vejcích rozšlehaných s troškou mléka a mouky a nakonec v jemně prosáté strouhance.

Zabíjačkové laty ze Slovácka zvolna smažíme v horkém sádle po obou stranách dozlatova.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Zabíjačkové laty ze Slovácka

    Celkový počet komentářů: 1

    • jvc
      jvc

      Vypadá to lákavě

      ale myslím, že doktorka Kateřina by se z toho neradovala. Je to fakt kalorická bomba. Ale myslím, že někdy neodolám.

      14.12.2009 18:55:22

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Zabíjačkové laty ze Slovácka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.