reklama
hledat uživatel
       

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Pak je ihned zchladíme a oloupeme.

Zatím si na mísu rozložíme salát, který poslouží jako podklad.

Špičku vejce šikmo seřízneme, aby vejce stála. Na druhé špičce vytvoříme zářez v podobě žabí tlamičky. Do tlamičky vložíme kousek kapie, která bude tvořit jazýček. Z kousku salátu nebo hřebíčku vytvoříme očička.

Hlávkový salát rozebereme na listy a ty omyjeme a osušíme. Listy salátu ozdobně rozložíme na vlašský salát. Mezi ně rozložíme připravené žabáky. Nakonec zdobení mísy završíme kornoutky ze salámu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Žabáci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.