reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Yvetin chléb z domácí pekárny

Recept na moc dobrý bílý chléb z domácí pekárny.


  • 4,3

    22×

    4,2 22
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme vodu, přidáme mouku, sůl, cukr, kmín a nakonec instantní kvasnice. O víc se nemusíme starat.

Pekárna umíchá těsto, nechá chléb vykynout a upeče. Peče se na základním programu asi 2 hodiny podle typu pekárny.

Yvetin chléb z domácí pekárny nakrájíme na plátky a podáváme podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Yvetin chléb z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.