reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Výtečná marináda na maso

Čekáte-li hosty, kterým byste rádi nabídli teplou chuťovku, pak je tu právě pro vás recept na přípravu chuťově výborné marinády na maso. Finální příprava masa je velice rychlá a jistě návštěvu oslníte.


  • 4,7

    30×

    4,7 30
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce rozklepneme, česnek oloupeme a prolisujeme, přidáme ostatní koření a bylinky. Všechny suroviny smícháme, vyšleháme metličkou nebo vidličkou. Do marinády naložíme lehce naklepané maso a uložíme v lednici na několik hodin, lépe ale do druhého dne.

Maso v marinádě opékáme poměrně zprudka na oleji, pokud zbyla marináda, přidáváme jí na maso ještě v průběhu pečení.

Marinované maso výtečně chutná položené na plátku čerstvého chleba, obložené sterilovanou okurkou nebo jinou zeleninou.

Postup je na marinádu pro přibližně 500 g masa. Můžeme použít i maso vepřové.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Výtečná marináda na maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.