reklama
hledat uživatel
       

Vysocké zelí

Recept na podušené zelí s kostičkami jablek.


  • 3,6

    12×

    3,5 12
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jemně nakrájené (nakrouhané) zelí dáme do kastrolku, přidáme oloupaná, na kostičky nakrájená jablka, zalijeme vodou a přidáme nahrubo nasekanou cibuli. Ochutíme solí, kmínem a cukrem.

Zelí dusíme pod pokličkou tak dlouho, až změkne a voda se vypaří.

Nakonec zelí ochutíme máslem a octem, chvíli ještě podusíme.

Vysocké zelí podáváme s domácí sekanou a bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vysocké zelí

    Celkový počet komentářů: 2

    • doktor2
      doktor2

      Nesouhlasím s názvem!

      Vysocké zelí je název pro něco naprosto jiného! Pod obecně vžitým názvem "Vysocké", nebo i "Horské zelí" je míněna krajová specialita, totiž vinně kysaná odrůda horského červeného zelí, pěstovaného pouze na Vysocku.

      22.12.2007 10:44:24

      • mh
        mh

        Re: Nesouhlasím s názvem!

        Plně s vámi souhlasím ač toto jest taky vzráběno ze zelí pěstovaného ve vysokém

        02.05.2008 22:55:52

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Vysocké zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.