reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

Postup přípravy

Všechnu zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, mrkev a petržel nastrouháme. Kapustu rozkrájíme nadrobno, stejně tak řepu.

Na troše oleje zpěníme cibulku, přidáme nastrouhanou zeleninu a lehce orestujeme. Přidáme červenou řepu, 3 bobkové listy, sůl, pepř, nakrájenou kapustu a vaříme, dokud zelenina nebude uvařena doměkka. Do polévky přilijeme rajský protlak a boršč ještě krátce povaříme.

Vynikající boršč rozdělíme do talířů a na ozdobu použijeme zakysanou smetanu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Vynikající boršč

Celkový počet komentářů: 7
  • lemi
    lemi

    Změna názvu !!!

    Doporučuji změnit název polévky na " tukožroutská" !!! Bez masa to není boršč.

    20.03.2011 21:13:01

  • cesilko
    cesilko

    kde je maso,..tohle je nějaká zeleninová hrůza

    15.02.2011 14:50:13

  • sale
    sale

    Ďakujem za vysvetlenie. Som pomerne skôr narodená, ale sa musím priznať, že som boršč ešte nevarila, hoci ho mám strašne rada. Dám si ho u známych v reštaurácii, varím kapustu /zelí/ na všetky možné spôsoby, ale k boršču som sa nedostala, čo je moja hanba. Skúsim to odčiniť.

    29.01.2011 18:34:12

  • sale
    sale

    Som Slovenka, ale ma zarazil výraz v ingredieniách - kapusta. Pokiaľ viem, do boršču patrí zelí, slovenský názov kapusta.

    27.01.2011 14:07:06

  • garmil
    garmil

    Do boršče nepatří maso?

    26.01.2011 16:12:41

    • Miška
      Miška

      Dobrý den, do boršče patří na ukrajině co dům dal. Patří tam i maso a i jak Sašenka zmiňuje zelí. S kapustou je to taky vynikající. Toto je zeleninový boršč na můj způsob.

      27.01.2011 19:23:00

Nalezeno receptů: 7

Přidat příspěvek k receptu Vynikající boršč

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.