reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vylepšené české tiramisu

Asi nejlepší poměr surovin v české variantě italského nepečeného dezertu. Naše rodina si tuto variantu nemůže vynachválit.


  • 3,5

    16×

    3,5 16
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Podle návodu připravíme pudink. Uvaříme velmi silnou černou kávu, tu hodně osladíme a dochutíme trestí.

V míse smícháme žervé, tvaroh, šlehačku, cukr podle chuti a trochu soli. Po vychladnutí pudinku ho postupně přidáme do směsi. Pudink totiž vše zjemní a směs po něm hodně ztuhne, jakoby želíruje.

Na dno formy, vhodná je ta na biskupský chlebíček, položíme jednu vrstvu piškotů, které polijeme scezenou kávou. Na piškoty navrstvíme část krému, opět poklademe piškoty, polijeme kávou a přidáme zbytek krému.

Vylepšené české tiramisu uložíme nejlépe přes noc do ledničky. Před servírováním české tiramisu posypeme ozdobně trochou kakaa.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vylepšené české tiramisu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.