nalezeno 24 receptů
3.6 58x
Ne každý má možnost kvasit doma zelí v sudech, anebo zelí koupit na trhu. Toto zelí se dá podle receptu připravit i v panelákovém bytě do zavařovacích sklenic a odložit do spíže.
ČÍST VÍCE160min | Přílohy | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 37x
Recept na výborný srnčí guláš připravený na červeném víně.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.5 19x
Dnes se hovězí líčka považují za lahůdku, tak přidávám jeden z receptů na velmi chutnou úpravu této dobroty.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 16x
Recept na výborný a chutný vývar z krůtího křídla se zeleninou a nudlemi.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.3 31x
Tradiční recept, který každoročně připravujeme na Velikonoce, patří mezi klenoty židovské kuchyně.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty ze židovské kuchyně kuchyně |
2.8 13x
Recept na velmi chutnou zvěřinovou polévku bohatou na výborné suroviny.
ČÍST VÍCE120min | Polévky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.4 20x
Recept na chutnou polévku z domácí slepice krmené kukuřicí a obilím. Z domácí slepice je polévka nejchutnější.
ČÍST VÍCE160min | Polévky | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
3.0 43x
Zvěřina je lahodné maso, které vyžaduje náležité okořenění a promaštění, abychom uvařilli ze zvěřiny skutečnou lahůdku jakou je tento guláš, který má famózní a neopakovatelnou chuť.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
3.2 13x
Recept na vynikající sváteční polévku z domácí perličky. Perlička je u nás méně známá, avšak už dávno hojně chovaná drůbež, která pochází původně z Afriky.
ČÍST VÍCE160min | Polévky | ostatní kuchyně |
3.4 17x
Velmi oblíbený recept na českou klasiku - vepřové plecko upečené na česneku.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 21x
Recept na vynikající přílohu k pečené kachně a různým pečeným masům.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z maďarské kuchyně kuchyně |
2.9 15x
Praktický recept na výbornou přílohu k pečeným masům různého druhu.
ČÍST VÍCE20min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 8x
Kuřecí maso se zeleninou na jalovci a provensálském koření.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.1 18x
Recept na lahodnou kořeněnou paštiku z kuřecích jater, které se marinují, vloží do formy vystlané uzenou slaninou a upečou se v Bain Marie, po vychladnutí se zatíží a vylisují v chladu.
ČÍST VÍCE160min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 26x
Jde o velmi silný, čirý, zlatý vývar z drobů domácího kohouta, který je nádherně voňavý po koření a zelenině a má úžasnou chuť a zároveň léčivý účinek.
ČÍST VÍCE160min | Polévky | ostatní kuchyně |
2.8 9x
Jde o velmi chutný, ale časově náročný recept na zaječí stehna pečená na červeném víně a zelenině s omáčkou.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.1 34x
Recept na výbornou pochoutku z marinovaných hovězích líček pomalu dušených v troubě na cibulovo-rajčatovém základě a na závěr přidanými žampiony a majoránkou.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | ostatní kuchyně |
2.9 25x
Jednoduchá a velmi chutná příprava vepřového masa dušeného na šalvěji. Recept pochází z italské kuchyně.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z italské kuchyně kuchyně |
3.7 6x
Recept na klasický sudetský eintopf (pochází z první poloviny 19. století), upravený podle pravidel nouvelle cuisine.
ČÍST VÍCEPolévky | Recepty z německé kuchyně kuchyně |
3.7 10x
Okouzlete při grilovaní zvěřiny vlastním kořením.
ČÍST VÍCE10min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena