Nalezeno receptů: 2
Zobrazení
  • Candát zapečený na ruský způsob

    Candát zapečený se sýrem, smetanou a praženými mandlemi.

    45 min | hlavní chod | ruská kuchyně
    4,1
    9 hlasujících
  • Pikantní kapr od tety z Krnova

    Kapr pečený se žampiony a kyselými okurkami. Pokrm připravený podle starého ruského receptu a podávaný se smetanovou omáčkou.

    1 h 30 min | hlavní chod | ruská kuchyně
    4,6
    205 hlasujících
Nalezeno receptů: 2

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept