nalezeno 90 receptů
4.3 70x
Pravé čevapčiči bychom měli připravit ze tří druhů mletého masa. Ale nezoufejte, pokud vám chybí skopové. Šišky z mletého masa trochu ošidíte a připravit je můžete jen z vepřového a hovězího.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařilo 17 lidí
4.7 78x
Celá kýta upečená při nízké teplotě, která se úplně rozplývá na jazyku. Měla by teoreticky vystačit pro šest osob.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.3 94x
Můj osvědčený recept na sushi s upozorněním na některé omyly při jeho přípravě.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.1 39x
Příprava maki suši není tak těžká, jak se zdá.
ČÍST VÍCE60min | Chuťovky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
3.8 60x
Česká verze oblíbené japonské chuťovky.
ČÍST VÍCE35min | Chuťovky | Recepty z japonské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.8 20x
Recept na japonské národní jídlo sushi v provedení maki, nigiri a calyfornya rols.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 1241x
Do guláše ze skopového masa přidáváme čerstvé papriky a brambory, je to dobrota, hlavně s chlebem.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty srbské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.4 14x
Pečenou jehněčí kýtu se smetanovou omáčkou připravíme bez větších potíží.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 859x
Recept na tradiční řecký pokrm z jehněčího masa.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z řecké kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.0 892x
Jehněčí je měkké mladé maso. V kombinaci s majoránkou je vynikající. Nic nezkazíme, když na majoránce připravíme i skopové.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.2 25x
Lehké, rychlé a levné sushi, které zvládne každý.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z japonské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.9 28x
Recept na chuťovku ve stylu sushi po česku. Kombinace šunky, sýru a rýže dochucené křenem je poněkud netradiční, ale výborná.
ČÍST VÍCE35min | Chuťovky | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.6 40x
Snadný a rychlý recept na pikantní masovou placku z jehněčího masa s dušeným zeleným hráškem. Pokrm můžeme podávat i jako hlavní chod při velikonočních svátcích.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
3.1 236x
Marocká polévka se zeleninou a cizrnou.
ČÍST VÍCE90min | Polévky | ostatní kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 595x
Proč si nepřipravit guláš také z jehněčího masa? Chutí je stejně dobrý jako ten hovězí.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.2 154x
Můj pokus o originální ruskou polévku.
ČÍST VÍCEPolévky | Recepty z ruské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.0 862x
K jaru a k Velikonocům patří jehněčí maso! Tady máme jeden recept na marinované jehněčí s křupavými brambory.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1428x
Skopovým po štýrsku jistě nepohrdne žádný labužník.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.8 5x
Recept na skopové dušené v rajčatech.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.3 6x
Skvělá pochoutka ze skopového masa. Recept je náročnější na přípravu i čas, ale trpělivost se určitě vyplatí.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z indické kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena