Nalezeno receptů: 2
Zobrazení
  • Kuře v bílé květákové omáčce

    Kuře v bílé květákové omáčce

    Uvařené a naporcované kuře se dává do smetanové omáčky, do které se vloží uvařený květák. S rýží si tento francouzský pokrm vychutnáte.

    1 h 15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3
    653 hlasujících
  • Briošky - makovky

    Recept na velikonoční pečivo pro sváteční snídani.

    moučník | francouzská kuchyně | vegetariánský recept
    3
    2 hlasujících
Nalezeno receptů: 2

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept