Nalezeno receptů: 606
Zobrazení
  • Slaný koláč na francouzský způsob

    Slaný koláč na francouzský způsob

    Recept na slaný koláč se sýrem, uzeninou a zeleninou, který je vhodný třeba k večeři. Výborný je i studený jako pohoštění k vínu nebo pivu.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 8 lidí
    4,8
    44 hlasujících
  • Jehněčí kýta pomalu pečená

    Celá kýta upečená při nízké teplotě, která se úplně rozplývá na jazyku. Měla by teoreticky vystačit pro šest osob.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 8 lidí
    4,6
    72 hlasujících
  • Dýňová polévka z Francie

    Dýňová polévka z Francie

    Tato výborná dýňová polévka se vaří v jižní Francii.

    1 hod | polévka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 8 lidí
    4,5
    39 hlasujících
  • Bramborová polévka po francouzsku

    Bramborová polévka po francouzsku

    Netradiční krémová bramborová polévka s pórkem a smetanou, kterou připravujeme bez jíšky.

    45 min | polévka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 7 lidí
    4,3
    63 hlasujících
  • Špenátový quiche se sýrem

    Špenátový quiche se sýrem

    Rychlá a snadná příprava špenátového koláče z listového těsta, který zapékáme se sýrem a šunkou. Podáváme jako chuťovku při různých příležitostech.

    45 min | chuťovka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 6 lidí
    4,6
    48 hlasujících
  • Savojská bramborová polévka

    Savojská bramborová polévka

    Recept na savojskou polévku z brambor a mrkve, kterou podáváme s pečivem.

    1 hod | polévka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 6 lidí
    4,4
    36 hlasujících
  • Tondovo kuře

    Chutné jídlo vhodné i pro slavnostní příležitosti.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    3,9
    32 hlasujících
  • Žervé podle Richarda

    Vynikající domácí žervé podle Richarda z Hostimi. Jednoduchý recept, který nikdy nezklame.

    15 min | pomazánka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 6 lidí
    4,9
    63 hlasujících
  • Filmová zelňačka

    Filmová zelňačka

    Recept na filmovou polévku, kterou vařil Louis de Funés ve filmu Zelňačka. Chcete-li si přivolat svého ufouna, uvařte si tuhle francouzskou zelňačku.

    1 h 15 min | polévka | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,8
    83 hlasujících
  • Raifort fumé ala Richard Novák

    Raifort fumé ala Richard Novák

    Recept na uzené ocásky s karamelovými jablky, křenovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu se slaninou. Vychutnejte si rafinovanou kombinaci slané, sladké a štiplavé chuti. A ta vůně!

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,2
    104 hlasujících
  • Francouzský toast

    Francouzský toast

    Jednoduchý a rychlý recept na kalorickou snídani nebo večeři.

    20 min | předkrm | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 5 lidí
    4,5
    28 hlasujících
  • Francouzské brambory se sýrem

    Francouzské brambory se sýrem

    Francouzské brambory, jak jste je ještě nezkoušeli - s pórkem a salámem, zalité sýrovou omáčkou.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 5 lidí
    4,3
    35 hlasujících
Nalezeno receptů: 606

Píšeme jinde

  • Metoda Baby Led Weaning - stravování nejmenších dětí bez příkrmů

    Metoda Baby Led Weaning - stravování nejmenších dětí bez příkrmů

    Metoda Baby Led Weaning je způsob, jakým lze u dítěte začít s pevnou stravou. V tomto případě se dětem nekupují příkrmy a přesnídávky z obchodů a ani se nechystají domácí kašičky. Jídlo se nemixuje. Příprava pokrmů není nijak náročná a nezabere skoro žádnou práci.

  • Co je to sněžná slepota?

    Co je to sněžná slepota?

    Pojem sněžná slepota zná asi každý, kdo byl někdy v zimě na horách. Tento zdravotní problém způsobují zvýšené a velmi intenzivní účinky slunečního UV záření, díky kterým dochází k zánětu oční rohovky a spojivky. Provází jej slzení, bolest očí a hlavy, která trvá nejméně 6 až 8 hodin.




přidat nový recept