nalezeno 20 receptů
4.3 97x
Pravá francouzská cibulová polévka pro dvě osoby.
ČÍST VÍCE30min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 19 lidí
4.7 42x
Recept na velmi sytý koláč, který ocení zejména milovníci cibule. Příprava je trochu náročnější, ale výsledek stojí za to. Cibulový koláč se sýrem je vhodným pohoštěním při posezení s přáteli.
ČÍST VÍCE120min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
5.0 7x
Tento recept jsem si dovezl z mých cest po Evropě, kde jsem zavítal i do Francie.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 798x
Recept na zapečené plátky brambor s kousky rybího masa a špenátem.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.5 57x
Recept na netradiční přípravu rostbífu.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
2.9 1515x
Velmi chutný pokrm, kterým nepohrdne žádný labužník a milovník dobrého masa.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 13x
Pikantní hustá polévka z hovězího masa. Nejlépe se hodí kližka.
ČÍST VÍCE60min | Polévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.7 62x
Pikantní francouzské brambory připravené jako dort.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 9x
Maso vcelku dušené se zajímavou kombinací ochucovadel.
ČÍST VÍCE15min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.5 13x
Recept pochází z Gaskoňska. Tamější hospodyně prý rády vytvářejí vlastní variace různých hrnců a rendlíků, základem je vždy dušená masová směs se zeleninou.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.7 7x
Zapečené brambory se 2 druhy sýra se hodí k vydatné snídani, ale i k lehčí večeři.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Recept z králičích hřbetů.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.8 9x
Spotřebování zbytku bramborové kaše menšího než 1 porce.
ČÍST VÍCEPolévky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.8 9x
Pro přípravu tohoto receptu si připravíme kuře den předem, maso bude více šťavnaté a chutné, pokud ho necháme pomalu vychladnout ve vývaru.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.4 14x
Lehká, voňavá a velmi chutná zelenina, která je zapečená v keramické míse nazývané tian. Recept vhodný pro letní párty s přáteli.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.5 8x
Velice jednoduchý recept na zapečené kotletky. Tento snadný recept zvládne i začátečník.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.7 9x
Chutě i barvy z jednoho hrnce.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 125x
Pracnější postup, ale výborné jídlo z 1 hrnce.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Francouzský recept z jednoho hrnce.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.6 9x
Recept na pizzu s výborným francouzským sýrem Saint Albray.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena