Nalezeno receptů: 16
|< << 12 >> >|
Zobrazení
  • Francouzská cibulová polévka

    Francouzská cibulová polévka

    Pravá francouzská cibulová polévka pro dvě osoby.

    30 min | polévka | francouzská kuchyně | vařilo 19 lidí
    4,3
    90 hlasujících
  • Francouzské brambory s cuketou a sýrem

    Tento recept jsem si dovezl z mých cest po Evropě, kde jsem zavítal i do Francie.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařili 3 lidé
    5
    6 hlasujících
  • Hovězí rostbíf po francouzsku

    Hovězí rostbíf po francouzsku

    Recept na netradiční přípravu rostbífu.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    4,5
    53 hlasujících
  • Hovězí maso dušené na víně

    Velmi chutný pokrm, kterým nepohrdne žádný labužník a milovník dobrého masa.

    2 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,9
    1514 hlasujících
  • Bretaňská gulášovka

    Pikantní hustá polévka z hovězího masa. Nejlépe se hodí kližka.

    1 hod | polévka | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,7
    13 hlasujících
  • Bramborový dort

    Bramborový dort

    Pikantní francouzské brambory připravené jako dort.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,7
    61 hlasujících
  • Vepřové na vikingský způsob

    Maso vcelku dušené se zajímavou kombinací ochucovadel.

    15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,5
    8 hlasujících
  • Alsaské zelí

    Pracnější postup, ale výborné jídlo z 1 hrnce.

    1 h 15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    125 hlasujících
  • Šampaňský hrnec

    Chutě i barvy z jednoho hrnce.

    2 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,5
    8 hlasujících
  • Kotlety po francouzsku

    Velice jednoduchý recept na zapečené kotletky. Tento snadný recept zvládne i začátečník.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    4,5
    8 hlasujících
  • Kuřecí frikasé s rýží

    Pro přípravu tohoto receptu si připravíme kuře den předem, maso bude více šťavnaté a chutné, pokud ho necháme pomalu vychladnout ve vývaru.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    4,7
    7 hlasujících
  • Polévka z bramborové kaše

    Spotřebování zbytku bramborové kaše menšího než 1 porce.

    polévka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept
    3,6
    8 hlasujících
Nalezeno receptů: 16
|< << 12 >> >|

Píšeme jinde

  • Metoda Baby Led Weaning - stravování nejmenších dětí bez příkrmů

    Metoda Baby Led Weaning - stravování nejmenších dětí bez příkrmů

    Metoda Baby Led Weaning je způsob, jakým lze u dítěte začít s pevnou stravou. V tomto případě se dětem nekupují příkrmy a přesnídávky z obchodů a ani se nechystají domácí kašičky. Jídlo se nemixuje. Příprava pokrmů není nijak náročná a nezabere skoro žádnou práci.

  • Co je to sněžná slepota?

    Co je to sněžná slepota?

    Pojem sněžná slepota zná asi každý, kdo byl někdy v zimě na horách. Tento zdravotní problém způsobují zvýšené a velmi intenzivní účinky slunečního UV záření, díky kterým dochází k zánětu oční rohovky a spojivky. Provází jej slzení, bolest očí a hlavy, která trvá nejméně 6 až 8 hodin.




přidat nový recept