Nalezeno receptů: 182
|< << 12345 >> >|
Zobrazení
  • Créme brulée

    Créme brulée

    Taky chcete rozbít křehkou krustičku jako Amélie z Montmarteru?

    1 h 30 min | dezert | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 12 lidí
    4,3
    137 hlasujících
  • Slaný koláč na francouzský způsob

    Slaný koláč na francouzský způsob

    Recept na slaný koláč se sýrem, uzeninou a zeleninou, který je vhodný třeba k večeři. Výborný je i studený jako pohoštění k vínu nebo pivu.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 8 lidí
    4,8
    44 hlasujících
  • Špenátový quiche se sýrem

    Špenátový quiche se sýrem

    Rychlá a snadná příprava špenátového koláče z listového těsta, který zapékáme se sýrem a šunkou. Podáváme jako chuťovku při různých příležitostech.

    45 min | chuťovka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 6 lidí
    4,6
    48 hlasujících
  • Savojská bramborová polévka

    Savojská bramborová polévka

    Recept na savojskou polévku z brambor a mrkve, kterou podáváme s pečivem.

    1 hod | polévka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 6 lidí
    4,4
    36 hlasujících
  • Tondovo kuře

    Chutné jídlo vhodné i pro slavnostní příležitosti.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    3,9
    32 hlasujících
  • Žervé podle Richarda

    Vynikající domácí žervé podle Richarda z Hostimi. Jednoduchý recept, který nikdy nezklame.

    15 min | pomazánka | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 6 lidí
    4,9
    63 hlasujících
  • Filmová zelňačka

    Filmová zelňačka

    Recept na filmovou polévku, kterou vařil Louis de Funés ve filmu Zelňačka. Chcete-li si přivolat svého ufouna, uvařte si tuhle francouzskou zelňačku.

    1 h 15 min | polévka | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,8
    83 hlasujících
  • Raifort fumé ala Richard Novák

    Raifort fumé ala Richard Novák

    Recept na uzené ocásky s karamelovými jablky, křenovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu se slaninou. Vychutnejte si rafinovanou kombinaci slané, sladké a štiplavé chuti. A ta vůně!

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,2
    104 hlasujících
  • Francouzský toast

    Francouzský toast

    Jednoduchý a rychlý recept na kalorickou snídani nebo večeři.

    20 min | předkrm | francouzská kuchyně | vegetariánský recept | vařilo 5 lidí
    4,5
    28 hlasujících
  • Francouzské brambory se sýrem

    Francouzské brambory se sýrem

    Francouzské brambory, jak jste je ještě nezkoušeli - s pórkem a salámem, zalité sýrovou omáčkou.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 5 lidí
    4,3
    35 hlasujících
  • Žabí stehýnka

    Žabí stehýnka

    Netradiční pokrm pro gurmány.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 4 lidé
    3
    591 hlasujících
  • Provensálské kuře

    Dušené kuře s cibulí, česnekem a provensálskými bylinkami.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 4 lidé
    4,4
    9 hlasujících
Nalezeno receptů: 182
|< << 12345 >> >|

Píšeme jinde

  • Co je to sněžná slepota?

    Co je to sněžná slepota?

    Pojem sněžná slepota zná asi každý, kdo byl někdy v zimě na horách. Tento zdravotní problém způsobují zvýšené a velmi intenzivní účinky slunečního UV záření, díky kterým dochází k zánětu oční rohovky a spojivky. Provází jej slzení, bolest očí a hlavy, která trvá nejméně 6 až 8 hodin.

  • Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Zima je ideálním obdobím pro vznik plísní na pokožce a nehtech nohou. Vlhká uzavřená obuv, neprodyšné ponožky, veřejné sauny a koupaliště, kde trávíme volný čas, ale také koberec u sousedů, které jsme o Vánocích navštívili, mohou být příčinou vzniku mykotických chorob.




přidat nový recept