Nalezeno receptů: 3
Zobrazení
  • Jehněčí kýta pomalu pečená

    Celá kýta upečená při nízké teplotě, která se úplně rozplývá na jazyku. Měla by teoreticky vystačit pro šest osob.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 8 lidí
    4,6
    73 hlasujících
  • Jehněčí kotlety s omáčkou

    Jemná francouzská dobrůtka. Recept na dušené a pečené jehněčí kotlety ve víně a provensálském koření.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,1
    174 hlasujících
  • Jehněčí s mátovým máslem a kaší

    Jehněčí s mátovým máslem a kaší

    Plátky jehněčí kýty na grilu dochucené máslem a bylinkami.

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3,4
    13 hlasujících
Nalezeno receptů: 3

Píšeme jinde




přidat nový recept