Nalezeno receptů: 11
Zobrazení
  • Domácí paštika z kachních jater

    Domácí paštika vyrobená z restovaných kachních jater, která je vynikající s čerstvým pečivem.

    35 min | chuťovka | francouzská kuchyně | vařili 4 lidé
    4,9
    30 hlasujících
  • Paštika z drůbežích jater s bylinkami

    Velmi chutná, celkem rychlá a jednoduchá paštika vhodná i pro kuchaře začátečníky. Nejlepší je s čerstvým pečivem, hodí se pro všechny příležitosti.

    1 hod | pomazánka | francouzská kuchyně | vařili 3 lidé
    5
    11 hlasujících
  • Paštika z kachních jater a bůčku

    Recept na jednoduchou a velmi chutnou domácí francouzskou paštiku, kterou podáváme studenou s bílou bagetou a zeleninou.

    2 h 30 min | chuťovka | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    4,6
    10 hlasujících
  • Husí játra s hruškami

    Francouzský tradiční recept na játrovou pěnu s hruškovým ragú.

    45 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    5
    5 hlasujících
  • Foie gras

    Foie gras jsou kachní játra, která se v tomto podání podávají jako předkrm.

    10 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,3
    19 hlasujících
  • Paštika z vepřových jater s koňakem

    Slavnostní paštika na francouzský způsob s koňakem a čerstvým rozmarýnem.

    1 h 30 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,3
    6 hlasujících
  • Jemná játrová paštika

    Jemně kořeněná játrová paštika s mandlemi a brandy

    1 h 15 min | předkrm | francouzská kuchyně
    4,1
    18 hlasujících
  • Kachní paštika

    Dosti pracný recept na delikatesu, který ocení hlavně milovníci domácích paštik.

    1 h 30 min | chuťovka | francouzská kuchyně
    4,1
    10 hlasujících
  • Kuřecí játra na cibuli, jablku a víně

    Nenáročný recept na chutný předkrm podávaný ve francouzských restauracích.

    25 min | předkrm | francouzská kuchyně
    5
    4 hlasujících
  • Kuřecí játra na víně se zkaramelizovanou cibulí

    Kuřecí játra na víně se zkaramelizovanou cibulí

    Rychlý recept na chutnou delikatesu pro návštěvy a slavnostní příležitosti.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,8
    22 hlasujících
  • Lahůdková paštika z kuřecích jater pečená ve vodní lázni

    Lahůdková paštika z kuřecích jater pečená ve vodní lázni

    Recept na lahodnou kořeněnou paštiku z kuřecích jater, které se marinují, vloží do formy vystlané uzenou slaninou a upečou se v Bain Marie, po vychladnutí se zatíží a vylisují v chladu.

    2 h 40 min | chuťovka | francouzská kuchyně
    1,9
    14 hlasujících
Nalezeno receptů: 11

Píšeme jinde

  • Co je to sněžná slepota?

    Co je to sněžná slepota?

    Pojem sněžná slepota zná asi každý, kdo byl někdy v zimě na horách. Tento zdravotní problém způsobují zvýšené a velmi intenzivní účinky slunečního UV záření, díky kterým dochází k zánětu oční rohovky a spojivky. Provází jej slzení, bolest očí a hlavy, která trvá nejméně 6 až 8 hodin.

  • Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Zima je ideálním obdobím pro vznik plísní na pokožce a nehtech nohou. Vlhká uzavřená obuv, neprodyšné ponožky, veřejné sauny a koupaliště, kde trávíme volný čas, ale také koberec u sousedů, které jsme o Vánocích navštívili, mohou být příčinou vzniku mykotických chorob.




přidat nový recept