nalezeno 10 receptů
4.2 14x
Zajímavé a chutné jídlo z králíka s nádechem bílého vína.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.7 42x
Recept na velmi sytý koláč, který ocení zejména milovníci cibule. Příprava je trochu náročnější, ale výsledek stojí za to. Cibulový koláč se sýrem je vhodným pohoštěním při posezení s přáteli.
ČÍST VÍCE120min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
2.9 19x
Osvědčený recept na velmi chutně a jednoduše upravené králičí maso.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
5.0 5x
Recept na pečeného králíka s chutí štiplavého zázvoru.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.3 104x
Máte rádi králičí maso? Oblíbili jste si francouzskou kuchyni? Vyzkoušejte tento recept, chutná znamenitě!
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 10x
Vynikající recept na šťavnatou králičí pečeni.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 21x
Velmi chutný a nenáročný recept od Jamie Olivera, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
5.0 1x
Králičí sekané biftečky jsou lahodným pokrmem, který kombinuje jemné mleté králičí maso s aromatickými bylinkami a kořením. Podávají se s bramborovou kaší, rýží nebo pečenou zeleninou. Jsou to chutné a zdravé masové pokrmy, které představují zajímavou alternativu klasických hovězích nebo vepřových biftečků.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.0 4x
Recept z králičích hřbetů.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
4.6 9x
Recept na pizzu s výborným francouzským sýrem Saint Albray.
ČÍST VÍCE45min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena