Nalezeno receptů: 29
|< << 123 >> >|
Zobrazení
  • Hovězí rostbíf po francouzsku

    Hovězí rostbíf po francouzsku

    Recept na netradiční přípravu rostbífu.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    4,5
    53 hlasujících
  • Hovězí na červeném víně s brusinkami

    Hovězí na červeném víně s brusinkami

    Výborný a poměrně jednoduchý recept, pokud chcete nějak oživit rodinnou večeři, překvapit přátele a nebo vaši drahou polovičku.

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    3,9
    7 hlasujících
  • Hovězí maso dušené na víně

    Velmi chutný pokrm, kterým nepohrdne žádný labužník a milovník dobrého masa.

    2 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,9
    1514 hlasujících
  • Bretaňská gulášovka

    Pikantní hustá polévka z hovězího masa. Nejlépe se hodí kližka.

    1 hod | polévka | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,7
    13 hlasujících
  • Hovězí po burgundsku

    Recept pro milovníky francouzské kuchyně.

    hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,3
    6 hlasujících
  • Hovězí na smetaně po francouzsku

    Před 50 lety napsal humorista pan Achille Gregor půvabnou knížku receptů a milého povídání pod názvem "Muž v zástěře". I když jeho recepty odráží tehdejší možnosti zisku surovin, bylo by škoda, aby je zavál čas.

    hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,7
    12 hlasujících
  • Vlámský pivrnec

    Hovězí kousky zalité černým pivem a dušené v troubě, na povrchu se podává s opečenými bagetkami. Je to opravdu vynikající!

    2 h 40 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    702 hlasujících
  • Telecí ragú marengo

    Telecí dušené na víně se žampiony, rajčaty a bylinkami. Příloha není nutná, ale když budete chtít nejlepší jsou brambory nebo pečivo.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    817 hlasujících
  • Telecí na kmínu

    Dušené telecí masíčko s kmínem zahustíme světlou jíškou a podáváme nejlépe s opečeným bramborem.

    2 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    532 hlasujících
  • Telecí na houbách

    Telecí kotlety s houbami, smetanou, šalotkami, česnekem, vínem a estragonem.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    543 hlasujících
  • Kuličky na jablečném víně

    Kuličky z mletého masa v omáčce z jablečného vína a rajského protlaku, obložení je ze zeleniny.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    467 hlasujících
  • Svíčkové řezy s cibulovým pyré

    Plátky hovězího masa orestovaného na tuku podáváme s rozmixovanou cibulí podušenou na víně.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    3
    506 hlasujících
Nalezeno receptů: 29
|< << 123 >> >|

Píšeme jinde

  • Chrápete? Můžete mít nebezpečný syndrom spánkové apnoe!

    Chrápete? Můžete mít nebezpečný syndrom spánkové apnoe!

    Syndromu spánkové apnoe se věnuje čím dál více pozornosti, protože jeho výskyt v populaci stoupá. Současně přibývají i poznatky o jeho zásadně negativním vlivu na celý lidský organismus. Syndrom spánkové apnoe prokazatelně ohrožuje zdraví i naše srdce.

  • Trimethylaminuria - syndrom rybího zápachu

    Trimethylaminuria - syndrom rybího zápachu

    Je možné, aby člověk i přes veškeré dodržování osobní hygieny silně zapáchal jako leklá ryba, nebo zkažená vejce? Bohužel je. A žít s touto vzácnou metabolickou poruchou rozhodně není jednoduché. Syndrom rybího zápachu neboli trimetylaminurie (TMAU) je velmi vzácné onemocnění, které postihuje častěji ženy. Je způsobeno narušením metabolismu glycinu, v těle pak chybí enzym zvaný trimethylaminoxidáza.




přidat nový recept