nalezeno 40 receptů
4.6 69x
Plátky vepřové krkovičky s hořčicí a smetanou.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 16 lidí
3.6 292x
Jednoduchá pomazánka ze škvarků a vařených vajec.
ČÍST VÍCE15min | Pomazánky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 11 lidí
4.7 78x
Celá kýta upečená při nízké teplotě, která se úplně rozplývá na jazyku. Měla by teoreticky vystačit pro šest osob.
ČÍST VÍCE160min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 8 lidí
4.4 140x
Recept na uzené ocásky s karamelovými jablky, křenovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu se slaninou. Vychutnejte si rafinovanou kombinaci slané, sladké a štiplavé chuti. A ta vůně!
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařilo 6 lidí
4.8 22x
Jídlo vhodné pro slavnostní obědy či večeře.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
4.2 15x
Zajímavý recept na řízky s dijonskou hořčicí.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
2.9 1515x
Velmi chutný pokrm, kterým nepohrdne žádný labužník a milovník dobrého masa.
ČÍST VÍCE150min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 677x
Plátky panenky bohatě obalené ve slanině a podávané s vermutovou šťávou s žampióny.
ČÍST VÍCE75min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 165x
Francouzská kuchyně je zvláštní a výrazná, ale chuťově je to vždycky skvělé.
ČÍST VÍCE35min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.6 9x
Maso vcelku dušené se zajímavou kombinací ochucovadel.
ČÍST VÍCE15min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.4 7x
Slavnostní paštika na francouzský způsob s koňakem a čerstvým rozmarýnem.
ČÍST VÍCE90min | Předkrmy | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
2.9 1024x
Recept na lahodné maso plněné směsí z klobásky.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 700x
Jemné jehněčí masíčko zpečené se zelenými fazolkami a kysanou smetanou, kterou ochutíme solí a pepřem.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 853x
Francouzský plátek je klasický pokrm, který je obvykle podáván s bramborovou přílohou a zeleninou nebo s chlebem pro absorpci omáčky. Je to vydatný a chutný pokrm, který potěší všechny milovníky hovězího masa.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 769x
120min | Chuťovky | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 626x
Jehněčí pomleté maso dusíme společně s protlakem a kořením. Podáváme se suchou rýží.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 738x
Jemné masové placičky s neobvykle připraveným bramborovým salátem s okurkou.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 746x
Pikantní zálivky z vepřového masa, plněné šunkou a zalité omáčkou z oliv a žampionů. Podáváme s brambory v jakékoliv úpravě.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
2.9 930x
Recept na vepřové plátky s ananasem a smetanovou omáčkou.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
3.0 684x
Jemné jehněčí maso obalené v orestovaném chlebu s bylinkami a sýrem. Zapékáme s bramborem a houbami.
ČÍST VÍCE60min | Hlavní chody | Recepty z francouzské kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena