Nalezeno receptů: 31
|< << 123 >> >|
Zobrazení
  • Krkovička na hořčici

    Krkovička na hořčici

    Plátky vepřové krkovičky s hořčicí a smetanou.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 16 lidí
    4,6
    65 hlasujících
  • Škvarková pomazánka

    Jednoduchá pomazánka ze škvarků a vařených vajec.

    15 min | pomazánka | francouzská kuchyně | vařilo 10 lidí
    3,5
    273 hlasujících
  • Raifort fumé ala Richard Novák

    Raifort fumé ala Richard Novák

    Recept na uzené ocásky s karamelovými jablky, křenovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu se slaninou. Vychutnejte si rafinovanou kombinaci slané, sladké a štiplavé chuti. A ta vůně!

    1 hod | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařilo 6 lidí
    4,2
    110 hlasujících
  • Zapékané medailonky s omáčkou Mornay

    Jídlo vhodné pro slavnostní obědy či večeře.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 3 lidé
    4,8
    20 hlasujících
  • Dijonské vepřové řízky

    Dijonské vepřové řízky

    Zajímavý recept na řízky s dijonskou hořčicí.

    30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařili 2 lidé
    3,8
    10 hlasujících
  • Hovězí maso dušené na víně

    Velmi chutný pokrm, kterým nepohrdne žádný labužník a milovník dobrého masa.

    2 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,9
    1514 hlasujících
  • Panenka ve slanině

    Plátky panenky bohatě obalené ve slanině a podávané s vermutovou šťávou s žampióny.

    1 h 15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    2,9
    677 hlasujících
  • Normandské vepřové kotlety

    Francouzská kuchyně je zvláštní a výrazná, ale chuťově je to vždycky skvělé.

    35 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    3,1
    165 hlasujících
  • Vepřové na vikingský způsob

    Maso vcelku dušené se zajímavou kombinací ochucovadel.

    15 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,6
    9 hlasujících
  • Paštika z vepřových jater s koňakem

    Slavnostní paštika na francouzský způsob s koňakem a čerstvým rozmarýnem.

    1 h 30 min | předkrm | francouzská kuchyně | vařil 1 člověk
    4,3
    6 hlasujících
  • Vepřové s ananasem

    Recept na vepřové plátky s ananasem a smetanovou omáčkou.

    1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    930 hlasujících
  • Korsické závitky

    Pikantní zálivky z vepřového masa, plněné šunkou a zalité omáčkou z oliv a žampionů. Podáváme s brambory v jakékoliv úpravě.

    45 min | hlavní chod | francouzská kuchyně
    2,9
    746 hlasujících
Nalezeno receptů: 31
|< << 123 >> >|

Píšeme jinde




přidat nový recept